...

Fortfarande sjuk...Håller iaf på att laga soppa just nu, världens godaste <3
 
Haha nån random bild..

ingenrubrik

 
jadu asså hej jag ba tja ^ (fuul)
 
Idag: Veckans jobbigaste dag. Tisdag. Ja, om ni inte visste vilken dag det var idag. uHURHRUHRUh VI slutar 15.45, och så har vi no, matte, svenska, lunch, so och slöjd. (vi fick träslöjd igen..) hur kan dom ha lyckats klämma ihop 3 pass på rad bara sådär? Aja, najs dag annars. På slöjden började jag med ett kakfat :pPpPpPppP lägger upp bild sen om ni vill se? ;)
iaaf..  shooppingen fr igår är uppe på min blogg :)
Nu saknas bara björnmössan jag såg på intersport.. i märket peakperformance... för 600 kr... <33 vart kär i deeen<3 sen när jag har "övriga pengar" (sparar ju till mössan!!) så ska jag köpa en ny mascara, och innan mascaran så  ska jag kansek köpa en väst, har ju köpt en kofta som jag isf ska ha under och så ska jag ha den tills det blir för kallt. Hahah doc är västen från h&m barn. ahaha men whatever? ,p den ser iaf ut såhär:
Fast deet är vit, eftersom att det inte fanns nån annan färg!!! fast vit va ganska snyggt men asså blir ju smutsig så fort osv. ska knsk på stan på lördag igen så då kan ja ta en bild med den på. ser mkt bättre ut i verkligeheten ;)
 
sen så:
 
 
(hitta ingen bild på byxorna lr mössan) juste, hitta ju ett par byxor me ;)
 
bajbaj

Tjenare mannen!

Första dan är det skönt att vara sjuk, andra dan börja det kännas lite jobbigt/tråkigt..tredje dan vill man bara bli frisk..
Nu har jag fått feber oxå:/ Nåja idag så har jag bara suttit vid datorn, bla sett på solsidan<33 Det är bääst:D
Haha ove är bäst!!

shoppat

^ yeaahj. - skor, tröja, kofta, fleecekofta, skor, vantar, och vinterjacka! ♥
Vne om ja ska behålla tröjan lr skorna, tror det men.. Sen koftan, tänkte köpa en väst till och så kan mna ha kofta å väst tills de blir för kallt för det (alltså när de blir vinter ahah) bilder på kläderna kommer på min blogg; snart/ikväll/imorn/snartsnart ;)
just nu; klubbtime!
 
 
retarded ^

Bra låt jämfört med swe directions

Yes älskar denna låt blir alltid glad av denna så njut!!!!!!!<33
 
hittade ingen bra så denna fick de bli:) Den ksk blev lite för stor menmen<3

justin bieber ♥

ombombombobmbombombom♥♥♥
 
 

Du är underbar

de är tre stycken killar som har gjort en cover på What makes you beautiful fast dom sjunger den på svenska dom är så sjukt bra!<3
 

Kinaresturang

Jaa ikväll ska jag på kinaresturang..nu kanske ni tänker *wow vad gott!* men NEJ! Kinamat är jätteäckligt!! Någon som håller med mig? Jag tycker det är smaklöst och ej gott:c
Stiligt värre med jacka och allt:)

dagens to do

ser förjävlig ut men
 
 
 
 
Och slutliga frågan, nån mer som ska testa dans? ;) Btw, Jossan, svara på sms, ska du åka bil t stan?

Every new day is a another chans to change your life


USch

Hemma sjuk och de blev ju inte bättre med att mobilen pajja, min kära lilla älskling funkar inte. Halva skärmen e pajj o touchen funkar ej. som ersättning får jag använde min sony ericsson så jävla gammal att jag såg den på museéum på höstlove förra året. 

en vanlig dag för nya 8a ↓

 
idag började vi med bildprovet (dafuq?) och gud, min fantasi suger. Vill inte faila, ahah. började med att rita 2punktsperspektiv. om ni nu fattar ;) alla från sjf fattar iaf ;) seeen.. ja på engelskan hade vi test för att se hur mkt vi kunde, det var SKITSVÅRT men man fick iaf inte betyg på det. Sen första passet var idrott, trött, sen hade vi svenska. asså nuäre höst, inge värme, å bara blött. ;) nejmen, de regnar ute. det var blött. det äär blött. asså det här inlägget..... är så 7kt trött, kan inte beskriva. hejdå, ska äta godis. skulle egentligen på stan men ångra mig, typ inge kunde/ville så då skulle va tova och eve h men jag orkade verkligen inte! förlååt:(

Pain so much paiiiiin

Ahhh kom hem och hade ont i halsen usch! Åt nudlar (namnam) och sen family gay, peter griffn e bäst! Men föredrar ju simpsons^^ Men inte hjälpte det har fortfarande ont i halsen o vill inte det! fredag imorgn ju helg o jag ska sitta hemma o va sjuk usch hoppas de blir bättre. Men nu har vi lite släkt hemma hos oss har nyss käkat tårta fast de brände i halsen.. bläbläblä
 
omnomn puffkrig! xD

först hk, sen no och nu musik. hejdå

 
 

skola....

just nu sitter jag/vi på skolan o ska snart ha musik, vi hade också våran första HK sen 5: an så de va kul ci gjorde fruktsallad med vanilj yogurht se var faktiskt ganska gott:D aja har inte så mycker mer att säga så aa...

skolaaaaaa.ala.aala.ala

 
Årets första HK avklarat!

Hk

Första gången hk idag. Först så snackade bara hon om skolan och syfte osv.. Sen gjorde vi fruktsallad och de va jag eve b o josefine i en grupp och man använde äpple, apelsin, vindruvor, melon o banan med vaniljyogurt:D namnnamn. Nu snart no och en ny lärare från ersäng! 

fotoshot

ja läs ems inlägg. najs vare, förhoppningsvis kommer de MASSA bilde rpå jossan blogg, OCH här!:)
 
 
FY*** SÅ FUL PÅ MIG, TITTA BORT

Foto

Skola idag inget intressant. Iaf imorgn hk för första gången på några år. Iaf efter rektorns långa snack så drog man hem duscha, äta sen dra till marre med jossan. Hoho vi fota:D Det var kul,sskriver mer när jag kommer hem.
 

på riktigt

Ja, idag börjar skolan på riktigt. Men idag har vi iaf sovmorgon! :D vi börjar 9.25 <3 ända dagen med sovmorgon... men asså vi slutar så himla sent varje dag, förutom fredag, för då kan vi inte sluta senare eftersom att lärarna har möten typ.. men iaf, ni som inte sett schemat på min blogg kan se det här och nu ;) :
 
 
Och idag slutar vi alltså 15.40. Vi har ju inge elevens val än, så då ist för att sluta tidigare så ska vi ha nån ... hm va hette det? redovisning. nått sånt.
 
aja, nu ska jag borsta tänderna oooch.. nä jag vet inte, xoxo <-- ahah
 
 
Har köpt en ny godisask<3

When I'm bored

Tro det eller ej, men idag var första gången jag provade hårinpackning(helt ärligt så tror jag inte att det blev så mycket skillnad). I alla fall medan jag hade i hårinpackningen så hade jag otroligt tråkigt, och som jag alltid gör när jag har tråkigt, så våldgästa jag mammas sminkskåp. And this is the result<3
Egopixaaarnh!

Chilln

Orkar inte skriva om dagen hehe xd
sitter iad nu på golve av ngn orsak och lyssnar på musik och 9gag^^ Och taggar as mycke till imorgn för då får man träffa lillnimo igen!:D grymt!
 
fråga inte har lite tråkigt osv xD<333

peace out

kände att 6ans peace behövde komma tillbaka en stund, ahha. asså skola. så overkligt
 

Dansmusik

Tror att jag börjar droga de nu. Sitter med jasse på skype o skickar låtar till varann, nu börjar de spåra o trazan o banansaken kommer opp:D lite roligt ska man få innan skolan börjar iaf.. Imorgn halv nio taggelitagg?
 

omg

skolan börjar imorgon!!!!!!! :( <--- spaaammm..
 
ahahahahahhaah så ful ↓
 
 
create a gif
Man får väll bjuda på sig själv ibland. :ppPpPPpPppPpp

Sista sommarlovsdan!

Buhuhuhuhuhu:((((
Random katt;)

panda manda

 
 
 
Mer bilder kommer! amanda är här, WHOHO!!<3
create gif


Farmor :)

Nu ska jag till farmor som fyller år, haha det känns jättekonstigt att ha mascara!!! Har inte haft det på jättelänge xDDD (<-- kbry..) Nåja så nu vet nu vad jag ska göra om ngn bryr sig;)
*känslan när man har en ny profilbild*

hejsan hoppsan har tyvärr ingen rubrik

 
testade att redigera en bild på nån sida.. har inte kollat igenom alla effekter lr så så ja vnne hur bra de vart, men haha.
 
Sen några bilder fr slutet av 7an! (när no lektionen slutade)
 
 
haha asså jag där (?) ^;)
 

Jag suger -.-

Haha jag skulle ändra design på min blogg, och så råka jag ändra denna! Men jag skulle ju vara så duktig så jag sparade min design (som visa sig vara denna) så nu är det fixat;))

På onsdag får vi tröffa nimo igen:DDD

:)

 
1. igår på middagen me gruppen.
2. i måndags, första dagen på upptaktslägret vid lunchen.
 
tjo, jag kämpar fortfarande på med upptaktslägret. idag börjar vi 3 och slutar samma tid som igår, och fortf 2 ispass sen ett zumba. åh på tisdag börjar dansen! längtar asmkt! fast vnne och ja ska på testen som är nästa vecka på söndag lr om vi ska direkt på asså sj'lva, eh, .. dansen? äh aja. yeah. och jag är inte ett dugg såhära .. uppvilad(?) för skolan. ;s
Aja, var på stan i tisdags ju med jossan och amanda, och då köpte jag ett par byxor och en trööja:D
 
 
VIlken tkr ni var bäst?;)
Iaf, så köpte jag den med gul text (den vänstra) för 150 kr, ord. 299. :)
 
 
amandas filmkväll:D här på en minipaus, eftersom att amandas glasskål krossades i miljoner bitar så vi givk ut;)
 
 
jag<3mina nya byxor ♥
 
bilder med kläderna på kommer senare:) (påmminablogg, kanske här:))

Jadå

Inte bloggat på min elr denna på ett tag. Tänkte blogga förr men då skulle jag dra till norsträske me willä o segt internet där. De va iaf grymt, vi kolla på the ring 2 i tio min sen stängde jag av den, fyfan. Och vi såg på battle of the idiots två gånger, vi hade exakt ingeting att göra. O vi sov ju i tält och de va grannen som snarka hela jävla natten jag blev typ självmordsbelegen. Så jag vakna sex tog denna söta bild på willä o somna om. Men Iaf så fyller lilllinus år idag, 14 år. Grattis grabben:D o jag o jasse älskar ju han så mycket så han fick dessa fina presenter!
(tog en annan oxå men då skulle han nog döda mig om ja la ut den. Tillochmed hans föreldrar skrattade;p)

upptaktsläger

Jupp, imorgon börjar upptaktslägret. @@@@ måste upp 7 och cykla 7.20 till ishallen för att sen ta på sig skridskorna och ut på isen. Det brukar alltid vara jag som väcker becca, men nu vet jag inte om jag kommer ta mig upp ur sängen nu på sommarlovet så jag hoppas becca väcker mig ist ;)
Aja, nu till nått annat, var på bio för 50 min sen med Amanda, Jossan och Eve B :) Vi såg madagaskar 3! ahah, cirkus, cirkus afro cirkus. ;)
Men nu ska jag packa allt till imron sen försöka sova(vill.inte.sova.nu.jue!)
 
 
Halvt ful från.... nån/några veckor sen(??) vi höres

Kompis:D

Ja, det var ganska länge sedan någon bloggade...
Nu sitter jag och lyssnar på musik:D Och idag klockan tre kommer min kompis från lule!!:D Hon ska vara här till tisdag eller onsdag. Får se:) Så det är vad jag ska göra i veckan. Kul, kul!! Hoppas att det blir najjs väder! Aja, ha det gött!