faller

 

för vi har tagit konfan..

 

grattis amanda!

 

grattis stina!

 

Long time no see

Ett tag sen jag skrev här hehe... Anyway, de senaste dagarna har det hänt massor, i söndags hade vi klassens dag och vi bestämde oss för att tälta, och de flesta sov inte någonting. De flesta i klassen satt vid lägerelden och hade det trevligt hela natten, medan de andra hängde borta vid tälten. Jag hade det extremt roligt och lyckades hålla mig vaken i 36 timmar! minus 40 min vid lunch då jag slumrade till;)
Efter det var det ju skolavslutning, och det var också trevligt. Vi fick våra betyg och jag är väldigt nöjd, för jag har faktiskt höjt mig i några ämnen:) På kvällen åkte vi några stycken och åt middag på Balder, och sen stannade vi ute på stan i några timmar efter det, sjukt roligt, men jag är inte van i att gå i klackar så jag fick ont i fötternaxc
 
Jag ska åka till USA på ett läger tillsammans med Maria, Adam och Olle, och jag längtar så sjukt mycket!! Jag åker kl. 08.20 på söndagsmorgon, så det är bara tre dagar kvar! Och eftersom lägret är 3 veckor långt, och jag inte kommer att ha tillgång till internet eller mobilen så kan jag inte hålla kontakten med någon förrutom min familj eftersom jag bara får skicka två brev under hela tiden, så jag bestämde mig för att bjuda över mina vänner på filmkväll för att säga hejdå för idag är den enda dagen jag kan träffa dom innan jag åker<3 Men, men, jag hoppas att jag inte får allt för mycket hemlängtan.
 
Vi borde byta design btw, man kan inte se kategorierna på den här 

A wild inlägg appears?

Har ingen aning om vad man ska ha för rubrik längre :/ Och yes, när jag är uttråkad är det här vad som händer; smink for the win. Sommarlovet har ju börjat nu finally, och jag har ingen aning om vad man ska göra förutom att åka till stockholm och spela massa shiet haha. (Helt random inlägg, don't judge.) Oh and heres another one:
*Insert evil laughing for no reason*

sommarlov!

 

SKOLAVSLUTNING IMORN!

 

Snart sommarlov!!

Åhhhh, snart sommarloooov!!! TAGGAR TILL TUSEN! Först är jag hemma i ca 2 veckor för att vara i stugan, chilla, vara med kompisar, bada, äta glass och fara på konfirmation (mina kusiner konfar sig på samma konfa som marre och amanda) Sedan sticker min familj till Irland en vecka, kommer bli askul! (dock får vi ingen värme...) När vi kommer hem är jag hemma knappt två veckor och sedan drar jag på konfaläger! Woho! Taggar asmycket! 
Just nu är jag halvsjuk, förkyld och ont i huvudet. Fattar inte varför... menmen. På söndag ska jag spela (saxofon) på en musikal (vilket jag gjorde även igår, det gick bra! ) Sedan ska vi tälta med klassen:D 
Aja, ha det gött!:) 
#ruffsigthår
 
//Evelina H
 
Varför syns inte kategorin??

HA DET BÄST!

Hejdå Amanda o Marre! Ha det så kuul! Fast ja vi träffas ju på skolavslutningen:D
//josefine

En vecka kvar..

NI ANDRA SOM BLOGGAR HÄR, LÄS INTE DETTA I FÖRVÄG! ↓
 
..till skolavslutningen!
Det här inlägget skrevs den 6 Juni 2012, så det är alltså ett år sen jag skrev det.
<3
Och ja, idag (6/6-12) är det exakt en vecka kvar till skolavslutningen, och det borde det vara nu när ni läser det här också ;)
 
 
 

☣Zombies For The Win!☣

Idag så var det ju Brännboll på skolan och nästan hela klassen utklädd till zombies :D Jag hade kanske inte så många sår eller något, men det var bra ändå xD Kläderna klibbade fast pågrund av allt fejkblod med sirap och det var ju jättetrevligt? Heehahe jag vet inte vad jag ska skriva. Marlene varför tvingar du mig att göra konstiga inlägg? xD
 
 

konfa

jag & amanda drar på konfa imorn i 2 veckor så keep the blog updated!
 
 
xoxoxoxooxoxxo

Ahahaha

Gamla bilder hahaha<3 Så stiliga;)
~josefine~