vi har gjort en ny facebook grej! ;)


valborg!

här har ni min kväll :D bilder kommer<3
random<3


Sry stina :(( råkade glömma henne i eftertexterna, eller glömma och glömma jag var helt hundra på att jag skrivit alla, jag rabblade upp alla namn i huvudet, men stina är iaf med! <3 sry stina..<3

kiosk, kioskar, kiosken, kioskarna

Hitils ska bara jag, Amanda o
ch Stina till kiosken och köpa saker till ikväll. Jag tänkte vi kunde köpa ex läsk, chips osv, godis och marsmallows. (stavning). För asså alla som är med och köper får äta! :D ;)
PUSSAR <3

Tjejkväll

Kom hem från Jossan för en stund sedan. Vi lekte kurragömma med dunk ;] kollade på film, käkade snacks och snackat lite allmänt. Mot slutet när de flesta hade åkt hem och bara jag, Amanda och Emily var kvar så blev vi helt plötsligt hyper när Emily skulle försöka förklara hur hennes kompis skrattar x]
Det var i alla fall askul<3

Fiskmååås..


sommar, sommar och sol ♥

För till kiosken med Julian, Jossan och Amanda och köpte calippo shots (besvikelse) sen for vi förbi och hämtade stina och for hem till mig<3 där gick vi och fotade osv. Vi spelade "drömdejten" som vi inte spelat på typ ett år, jjävligt tråkigt spel, haha ;)
oooh<3
uuh, bajsvatten?;)
Vad f*n amanda..?:]
Mera bilder kommer nån annan gång när jag suddat ut jossans fejs ;)
kram, tjejkväll om en timme, taaaggaaah!

Shakira<3

Ikväll så blir det tjejkväll hos mig<3:)

calippo shots

Stina, Eve B, Eve H, Jossan, Nimo, Amanda, Tova, Emily och alla LOGGA IN PÅ SKYPE så att alla som kan kan hitta på nå! Kan vi inte fara till kiosken och köpa glass?:) är ju supermysigt väder ute<3 btw så har vi satt upp studsmattan nu. Men aa. Jag vill ha calippo shots!<3 btw så har jag bara en timme på mig eftersom att jag ska vara barnvakt till Julian, och mina gratis sms (fml) är slut så kan inte smsa er. (har jag redan skrivit det?)
//maaarleneee

!!

Jag ska!!
..
de kmr nån gång idag

Godmorgon! (?).. Asså jag svär, jag vaknade för tio minuter sen och la mig klockan elva, ftw? Är fortfarande i choktillstånd, men är hyffsat pigg ;) hhaaha nä men. Aja. (emily jag är lite förkyld :c) Idag måste jag hitta på nått me nån/några, för det är ju världens bästa väder! whohoo! VÅR! Sen ikvl klockan 7 är det tjejkväll hos Jossan :). Och imorn majbrasa.. Då ska jag va me Eve H, (stina,em och tova ni skulle väll t campus?) och kanske nån fler? Men måste klä på mig och fixa mig osv, för mamma ropar att jag ska komma ut och hjälpa henne, för vi ska sätta upp studsmattan! ahaha, hoppas det är lika kul som förra året.. omg. äh känner mig helt flamsig så ni får ett stort A i svenska iaf ni lyckades läsa vad jag skrev, och fatta innehållet! ;)
random slumpad bild från julafton.

Bild

Hittade en bild tagen förra månaden sedan med min sjukt dåliga webcam. Men jaja, here you go~

Stina

Hahah, känner mig typ lite efter här, men men nu börjar jag också blogga.
Jag går inte i någon sport men jag brukar sticka ner på iksu ibland på något pass eller gymmet. Mina fritidsintressen är att rita, sjunga och sitta vid datorn. Jag tycker också om fotografering men jag är inte speciellt bra på det och jag har inte en egen systemkamera (än) så jag måste låna mina föräldrars Nikon D90 ;)
Väldigt intressant inlägg här känner jag x3
Hittar ingen bra bild på mig själv på den här datorn, så ni får en(gammal) bild på en av mina katter istället, Trixie.

gammalt ut och nytt in <3

NU ÄR STINA MED I BLOGGEN! SÅ HÅLL UTKIK EFTER HENNES INLÄGG! ;)
[stina gör en stina kategori! :D ;))

skojjsiiig daaaaag ;*<3

överspeedad rubrik.
Heeeeej! ;) dagen börjades med att ta bussen ner till stan med mamma, becca, Julian och Mio. Jag letade först och främst efter ett par byxor. Min har börja pajja, o ja har ju bara "ett" par. (det vita paret är som bara reserv reserv)
men jag fick inte med mig nått sånt hem, utan en jeansjacka. :) ♥ Sen vart de lite stressigt eftersom att jag eve b, eve h, emily, nimo, jossan och stina skulle mötas på skolan klockan ett (och jag kom sent höhö). Men när alla hade kommit så cyklade vi vidare till kärleksviken där vi satte oss ned och fikade. Alla hade med sig kakor osv och så bjöd vi varan;) men det som var så fint väder igår och imorse! Då vare piss vid ett :s jag svär att (iaf jag och nimo) höll på att frysa ihjäl:s men annars hade vi kul :D menm vi var inte där så jättelänge, för jag fick en smått dampattack av kölden så vi cyklade vidare till Stina som hade ff och inte bara det! även varmt och skönt inomhuuuuus<3 sen så där tittade vi på film osv. Filmen hette typ easyA elr nå:]<3
är på skoldatan så kan inte överföra bilderna från mobilen, för de e nå skumt me de men aja. ni kan ju få en bild från min halft dåliga kamera :D höhö, ja venne om bilden/bilderna är från igår eller idag men..
Okej - 1. bilderna var från igår
2. bilderna var inte så fina/roliga att kolla på..
tjobre:]

Vilka bilder får jag lägga ut på er?


Bild från igår.

r,

Hej!

Hallå på er alla!
Som sagt så har vi varit på nydala idag. Det var inte riktigt så bra väder som vi hade hoppats på...:( det var regnit och riktigt kallt. Sedan så for vi hem till Stina och såg på någon film, vet inte vad den heter. Men den var rätt bra. Tog lite bilder där, men orkar inte lägga upp de:/ nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Antingen sticka till en kompis eller vara hemma. Får se. Snart är det  MAJBRASA till er som inte vet det... Men hoppas så himla mycket att det blir fint väder:) Ska kanske sticka till Tavleliden och vara med marre och kanske fler?;) På samma dag så fyller min kusin år, han fyller 4 år. Vi ska fara och fira honompå förmiddagen eller eftermiddagen.
Hejdå!;))
Random bild;)

Nydala, igen

Ja rubriken lyder att vi var på nydala igen. Vi skulle mötas typ ett vid skolan men alla blev sena. När alla var där så for vi till kärleksviken och chillade fast det var kallt. Marre och Nimo frös skiten av sig. Sen så börja det regna as mycke så vi började cykla hem. Och det hände ju en olycka på vägen hem, det var ju så att Nimo pissa på sig:D eller det var egentligen fanta menmen det låter roligare om man säger att hon pissa på sig:)

tjo

Bloggar mer sen, är hoppas pappa just nu, vi bakar pizzaa( eller pappa gör) ;) gött<3 han fyllde år i tisdags så de e väll som ett kalas:]
(och självklart när ja bloggar sen kommer de bilder från daagen! ♥)
RANDOM, dom sista från skolavslutningen. Man var så liten! :o...

Nydala

Jag, Stina, Marre, Jossan, Eve H och Eve B for till nydala och fotade. Det var jätte skoj:) Tyvärr så pallar jag inte att ladda över bilderna till datorn så någon annan får ladda upp bilder;)

Ute

Var nyss ute med mickan på en uppfiskande promenad till kiosken och tillbaka.  Men nu ska jag vänta på amanda och marre för att vi ska sticka till evorna och göra ngt ute:)

Amanda här:D

hejsan, idag efter skolan så for vi tjejer ju till spökhuset sen fotade vi som ni nog såg i inläägget här nedanför typ, sen när jag kom hem så for jag ut o jaggade, ganska skönt faktiskt, sen nu ikv så ska vi fara utt en stund kanske fara till kiosken o sen hitta på nått men de kommer i.a.f. bli  fett najs jao, aja imorgon har jag match så jag kunde inte följa med dom andra ut o fota o fika:( men de ska bli kul att spela match igen, har bra spelat 2 matcher hitils så de kommer nog bli bra i.a.f. :D
tjoo bree peace bree<3

godissugen

Som rubriken lyder, ja jag är godissugen..<3 därför (hoppasjag) att när vi nu efter dom flesta har ätit möts på skolan att vi sticker till kiosken! :D<3 sen ser vi vad vi hittar på. Snart kommer det inlägg från amanda och emily tror ja:]
juppjappjopp<3
...
herrå

Dagen

Efter skolan stack vi till äventyrs (lol) för att vänta på jossan och eve h som skulle hämta sina systemkameror, förvi skulle sedan sticka till "spökhuset". Sen for vi då dit och de va ju int läskigt, men amanad hade nån typ av panikattack hela tiden, jag gick int in, men någa gjordedet osv.  de såg uut som att huse skulle braka :S o de hadevarit mörkt hade de vait läskig men, som tur vara (är) det ju SUPERVÄDER!<3 asbra väder iaf :] efter de stack v t kyrkstugan, där v fotad lite. totalt var vi där i en timme :)
Först bilder från äventyrs, sen kyrkstugan ;)
eve... ♥
Andra eve..... ;)
Eve H is on her way..;)
Störda stina och emily som bara var tvuungna att "bada" ;)
woow! bildbomb! ♥ ni tycker..?;) :D

Dans

Eheheh ja ehum. Vår klass syns bara en gång, och vi är längst till vänster, asså ja ni ser oss halft när dom vrider kameran. Titta och njuuut! De ser ganska coolt ut, och dom som syns längst fram är åk 1, så klaga inte <3
WOOPWOOOPP<33

Hallå;)

Idag har jag varit på skolan (kanske ni inte visste;)  vi har haft våran "dansuppvisning" och det var väll kul;) Efter skolan var jag, Eve B, Nimo, Josse, Amanda, Tova, Stina, Emily och marre vid nydalasjön. vi kollade på ett "spökhus" eller det var lite läskigt. men inte så... Amanda var panikslagen hela tiden, haha;) Vi var också vid kyrkstugan och var där. Emily och Stina badade sina fötter (eller mer korekt, vaderna) i sjön. Iskallt, men de får skylla sig själva, haha. Jag skulle ta med mig kameran, men den var urladdad. Josse tog med sin och fotade lite, men även den blev urladdad. Hon kanske lägger upp bilderna hon lyckades ta:) Och ikväll kanske vi ska de på film eller något sådant. Nu är lyssnar jag på musik, och nördar tfm;) men herrå alla glada!
Två bilder jag är ganska nöjd med:)

hahahaahha, eve ..


Den sista bilden, Amanda...;)

Idrott

Nyss har vi haft idrott och det var styrka, det var inte så jobbigt, men lite jobbigt var det vell ändå:)
Nu så sitter typ alla tjejer i klassen utanför klassrummet pga att marre behöver ladda sin dator.

Stackarn<3


So tajm

Idag har vi Sovmorgon, men nu börjar So.
O klockan 10 är de Dansuppvisning! :)

godmorgon!

urk?
Godmorgon! :D håller på att fika just nu och tänkte bege mig till skolan kl 8.10 typ.. idag är det dansuppvisning! Alla som var med på det glöm inte att ta med färglad tröja! ;) och nej, jag går inte i dans. Det är nått på skolan som dom har annordnat med balettakademin. Nu ska jag fortsätta äta, vi hörs ;)

God natt :)

God natt, äntligen har vi risi frutti i kylen<3
Kolla vad har fått<33
*Kolla?*

Maxi

Jag har nyss varit på maxi och handlat mat till min syrras kalas med mamma. Jag gick på maxi med värsta stoltet och hade as bra musik. Sen så kom en asbarnslig låt och jag börja garva lite och typ ngra tittade på mig, det var jätte kul;p
Just nu så sitter jag och skypar med några awesomes. 

Bloggar! <3

Glöm inte att checka allas bloggar! :D<3
Becca (min syrra) ville jag skulle länka hennes blogg (haha) för då skulle hon länka våran...

BLOGGA! Spec Nimo som lovade, och Eve B som inte gjort nått och Emily ;)

Upt. av jossan: Men hallå där! Min blogg heter faktiskt http://jjosefiinee.blogg.se/ nu!:)
Marre...

naw

Tänk att man faktistk kunde sjunga när man var liten! :) det är jag och min kusin.. dom två videosarna längre ner är på mig och Becca. Hör ni hur jag låter?! Skiiillnad! <3 titta och njuuut..

Stan<3

Lika bra att blogga nu då, vill ju inte få Marlene efter mig<3
Ja, jag kom precis hem från stan. Har köpt present till en kompis som fyllde år för några dagar sen och har även köpt en "dounat" till mig själv. Det är en slags snodd som man sätter utanpå hästsvansen. Sen lägger man håret över, och vips! Du har en snygg knut :]<3 Dock är det lite svårt att gömma undan håret som sedan hänger ute, men det är bara att använda vaddetnuheter... hårnålar! Ja, det är bara att använda hårnålar och fästa det:]
Bra video som visar hur man gör
Ha det bra allesammans! :D

-

Hej!
Ingen bloggar, så jag gör det;) Snart ska jag äta, jag och min pappa+ mina kusiner och mormor ska på pianokonsär idag. ser fram emot lite. det blir långtråkigt efter ett tag. Efter jag har ätit, eller före, ska jag klippa mig.
Men lite bloggning blev det;)) Hejdå alla!;))

Matte just nu..

Det är sjukt tråkigt! Dör, seriöst! Men jag är klar med allt sååå..

Skolan.

Nu är jag på skolan. har nyss ätit mat. På lunchen så tog mina kompisar min mobil, och ja. till och med våran lärare var med på brottet!:) men nu har jag fått tillbaka den;)) snart ska vi ha slöjd. jag ska göra en väska. bild kanske kommer upp när jag har gjort klart den;) Alla sttar framför transformice just nu...:) men det är kul, eller i alla fall tidsfördriv;)) men nu börjar vi, herrå!

ok

Amanda made my hair lockigt ;)

Nu ska vi ha svenska. Vi ses efter, och glöm inte att kommentera! ;) Då blire bättre bloggning, det blir ju dubbelt upp! ;) om ni fattar..;)

EMILY

Hejhej!:)
Detta är första inlägget för mig;)
Ehm.. JAg är då 13 år och gillar älskar att dansa. och mat e oxå det bästa jag vet!
Nu så sitter jag brivid marre och bloggar och facebookar. Shit, detta blev ett tråkigt inlägg men skriver mer ikväll, dagen har just börjat.

Stolt<3

Jag måste bara visa mina snygga skapningar från när jag spelade the sims 3 för ett tag sedan ;)

Kille eller tjej?↑

 


.


trååkigt

Jag har tråkigt, här har ni ännu ett bevis. (typ 6 inlägg och denna väldigt vackra bild...)
Jossan: Storlek 700.. :]

upd. juste, ska pluuuggga :(</3 spanskaförhör imorgon, orkar inte. Vi ska kunna böja ar er och ir verb, plus dom oregelbundna ser, hacer, ir och estoy typ. Kan alla er ir och ar verb typ, men jag har inte ens kollat på dom oregelbundna! :o aja, pusskram <3

Fotat

Efter denna låånga skoldag har jag fotat för det blev så fint väder...så här är en bild;
Det går att ladda upp i 700! [till alla bloggare i denna blogg]
Mer bilder på min blogg [klick]

Ängel<3

Eftersom att Marlene tvingar även mig att blogga får jag väl göra det.
För stunden sitter jag och läser förlorad ängel för typ stjätte gången. Det är ett riktigt boktips! Ettan heter Fallen ängel, Förlorad ängel är tvåan. De är skrivna av Becca Fitzpatrick. Böckerna handlar om Nora, en helt vanlig student, som är bästa kompis med Vee. Men en dag måste de byta plats på biologilektionerna, och då hamnar hon bredvid den nya killen, Patch. Han vet nästan allt om henne, på ett ytterst skrämmande sätt. Och som sista meningen på baksidan av Fallen ängel lyder: "Men när sanningen om Patch börjar gå upp för henne är det för sent för att fly..."
Annars lyssnar jag väl på musik, Avril Lavigne<3

-


Sjösala

Vill ha typ den här? :) Men morfar håller på att fixa mammas gamla cykel som hon hade då hon var "liten"! Dom fixar den osv.. ville ha den i femman men då var den förstor. Det är en blå damcykel, bild kommer sen. Jag tror morfar kmr med den ikväll nån gång:) Men som jag minns den så är det ungefär en likadan som Evelina H's, fast hennes är brun ;)

Mitt liv just nu...

Hejhej!!
Ja, marre sa att jag skulle blogga, men vad ska jag blogga om? haha, jag lyssnar på musik i alla fall nu. det är hillsong united, newscoys och Jesus culture. sedan så har jag pluggat lite tyska:/ men nu kan jag glosorna! Idag är det sista chuck avsnittet. måste se!! på tv6 kl 20.00. ni måste bara se det! haha, jag och Nimo kollar alltid på det;) imotgon ska jag till tandläkaren, jag har nattandstälning och den är ivägen för någon tand elelr nåt åt det hållet:(  Nu ska jag typ spela lite sax (saxofon) och lyssna ännu mer på musik! och kanske fb... herrå!//Holmen
Bjussar på en bild:))

<3

OMB <3

så sjuukt snygg! :]<3
bra/dålig? asså ja venne, men :]

jaaaaaa! <3

Nu funkar deet! SÅ KOM IGEN NUE, NU BLOGGAR VI GÄRNEET!(stavning? gärnet, järnet, gjärnet..)? ;)
raandom <3

fel

Det är nå fel på blogg.se? Iaf på våran blogg just nu..:o asså det går att göra inlägg, men det går inte att typ bifoga bilder och sånt.. såhär ser det ut: (kopierat bilden) nääähääääpp.. gick inte ens att klistra in bilden ;/ fffuuuu. om nån vet vad felet är/hur man fixar det så måste ni/du/den säga till! xoxo.. gossipgirl... hahah nä skoja bara. men aja, tjjjjoo /marre btw, tråkiga inlägg utan bilder :( så bara så ni vet knsk ni inte får så mkt upd (iaf inte från mig) då man inte kan lägg upp bilder. ;) UPD!!! KOLLA PÅ WWW.MAARLENEZ.BLOGG.SE FÖR ATT SE BILDEN!

Holmen den bästa!;)

Heej!
Jag är Evelina H. Jag går i samma klass som alla andra;) Jag älskar musik, musik är allt.
Jag spelar badminton och volleyboll. Vad ska jag skriva mer? Just nu sitter jag med alla andra (marre, tova, nimo, eve b, josse) de sitter och ritar medans jag sitter och spelar gitarr och sjunger:) Only you av Joshua Radin, asbra! Så det var om mig;) Jag kommer att skriva i denna blogg, som alla andra nooobar.
Hejdå alla ni som har läst mitt fina inlägg!!

Tova

Hejhej :)
Jag är då Tova, och jag går, som alla förstår, i samma klass som alla andra som har bloggen. xD
Jag spelar badminton och curling på min fritid, jag spelar även gitarr, men det ska jag sluta med till åttan. Annars sitter jag väl mycket vid datorn, kollar på The vampire diaries (I love<3), läser eller är med kompisar.
Någon bild nu då, bara för att Marlene tvingar mig xd
Skit i mina ögon, såg störda ut på bilden.
Marlene är med på typ alla bilder xD Linslus<3

Evelina B

Tjaa Eve in the House! :)
Jag skriver oxå på den här Bloggen.
Mina intressen är... nee jag vet inte... :(
Nimo, Marre, Tova, Jag! :)

NIMO

Heejj jag heter Nimo och är nästan 14 år!:D
jag går i volleyboll med eve h ;)
jag kmr vara med och skriva i den här bloggen
har ingen blogg x)

Amanda

Hejj jag heter Amanda och min blogg är amandaehansson.blogg.se :D jag kommer också att vara med och skriva i den här bloggen.
min intressen är fotboll, innebandy, kompisar, spela gitarr mm<3
jag älskar one direction<3 deras röster är gudomliga och deras låtar asbra, dom är hur snygga som hällst osv:D (fast jag är tp den enda som skriver i den här bloggen som gillar dom:( ) men men:D
en bild på mig tralalalla<3

Marlene

Tjjo, Marlene här ;) här är min blogg : www.maarlenez.blogg.se <---- <3
här kommer lite fakta, antar jag.. jag heter marlene och är 14 år, jag gillar konståkning, kompsar, shopping och mkt mer! läs bloggen får ni se! :D glöm inte att kommentera mina inlägg, och alla andras också! (alla som är me på bloggen) för vi är nåra tjejer från klass 7a sjöfruskooolan! ;)<3
en bild på mig från typ förra veckan..:)

Josefine

Hej jag heter josefine och jag är en av tjejerna i den här nya bloggen ;)
Jag har en annan blogg också som heter --> http://jjosefiinee.blogg.se/
Mina fritidsintressen är konståkning och fotografering!:)
*klicka för större bild ↓*

Ignorera..